הזמנת סיור

אנא שלחו לנו מייל עם הבקשה ונדאג לחזור אליכם בהקדם.

מקס מלאכות ומכונות

מקס מלאכות ומכונות – מעבדה קהילתית לייצור ואמנות – הוקמה במסגרת פעילות המרכז לאמנות דיגיטלית ובניהולה של אילי לוי. המעבדה משמשת מקום מפגש לחשיבה, פיתוח, יצירה ויצרנות.

המעבדה מאובזרת בכלים לייצור באמצעים דיגיטליים, חשמליים וידניים, ומאפשרת לכל המעוניין והמעוניינת להתנסות בחומרים ובמכונות, לממש רעיונות בחומר, לייצר פריטים שונים ולנצל באופן נגיש ומזמין את הטכנולוגיות ואמצעי הייצור.

מגוון הפעילויות במקס מלאכות ומכונות מחבר בין קהילה, אמנות וטכנולוגיה. הכלים והמיומנויות כוללים טכנולוגיות אנלוגיות ותיקות לצד טכנולוגיות מחשוב וחיישנים מתקדמות. במקום מופעלות סדנאות לקהלים שונים; ניתנים שירותי ליווי וייעוץ לפיתוח פרויקטים ועבודות אמנות; נערכים אירועים ליחידים ולקהילות; ומתקיימים שיתופי פעולה עם גופי יצירה וקהילה.

העבודה במקס מתקיימת בשלושה מסלולים:

מסלול מעבדה פתוחה במסגרתו ניתן להגיע ולעבוד באופן עצמאי במקס. מסלול זה מיועד לבעלי הכשרה קודמת על כלל המכונות והמכשירים המצויים במקום. אחת לזמן מתקיימות במקס הכשרות על המכונות והמכשירים. שימו לב – אין במקום חנות ועל כן יש להגיע עם חומרי הגלם הדרושים לכם.
    רוצה להגיע לעבוד עצמאית? לחצי על לינק זה

מסלול  ייצור דיגיטלי  בו העבודה במקום מתבצעת ע"י הצוות המקצועי של מקס, על-פי תכניות קיימות ובנוכחות פיזית של מזמין העבודה. מסלול זה כולל אך ורק את המכונות: כרסומת, מדפסת תלת מימד, מכונה לחיתוך לייזר ומכונה לחיתוך ויניל. שימו לב – אין במקום חנות ועל כן יש להגיע עם חומרי הגלם למקום.
    רוצה לתאם עבודה במסלול ייצור דיגיטלי? לחצי על לינק זה

מסלול ייעוץ וליווי – לפיתוח פרויקט או עבודת אמנות. המסלול מיועד ליוצרים המעוניינים לפתח ולדייק את הרעיון שברצונם לבצע, ולהביא אותו משלב הרעיון ועד לגמר הביצוע.
    רוצה לספר לנו על פרויקט שתרצה לפתח? לחצי על לינק זה

הגעה למעבדה: המעבדה נמצאת במרכז לאמנות דיגיטלית, ברחוב האמוראים 4 חולון.
    ניתן להגיע באמצעות תחבורה ציבורית או ברכב פרטי. יש שפע חניה.

תודתנו נתונה ל״קרן פלומס לאמנות״ (לשעבר ״בסיס לאמנות ותרבות״), אשר תרמה סדרת מכונות ומכשור תעשייתי לסדנת העץ.

תמיכות וקרדיטים נוספים

פרויקט

"לבנות בעקבות המאסטרים" – סדנת ריהוט DIY

סדנת נגרות יחודית, שתתקיים בחודש יוני, ונוצרה ביחד עם דויד למואן.
    כמה זמן: 07/06/2023 – 28/06/2023
    לפרטים נוספים