הזמנת סיור

אנא שלחו לנו מייל עם הבקשה ונדאג לחזור אליכם בהקדם.

אלבום חדש לתלמידי חדר המוזיקה של המרכז לאמנות דיגיטלית, לסיכום שנת 2024

חדר המוזיקה של המרכז לאמנות דיגיטלית פועל בעשור האחרון ללימוד וליווי של יחידים והרכבים קבוצתיים בנגינה ומוזיקה. תלמידי התוכנית, ילדים ונוער בשכונת ג'סי כהן, זוכים לשיעורי נגינה ופיתוח יצירה לאורך כל השנה וללא תשלום.

אלבום זה מורכב מאוסף הקלטות התלמידים בחדר המוזיקה, בליווי והדרכה של טל שלם, והוא מסכם את שנת הפעילות האחרונה.

כל אחד מהקטעים המוקלטים נוצר בתהליך לימודי ויצירתי עם כל תלמיד ותלמידה בתקופה של כמה חודשים בשנת 2024 התשפ"ד.

העבודה המשותפת התחילה בשיעורים פרטיים בכלי נגינה שונים לבחירת התלמידים, שם למדנו את הבסיס המוזיקלי שאיתו יהיה ניתן לעבוד, לאחר מכן המשכנו למפגשים של ניגון חופשי שבו כל תלמיד התחיל לבנות את היכולת שלו באילתור ונגינה משותפת. מתוך אותם אילתורים ליקטנו כמה מנגינות שעיבדנו ופיתחנו באולפן עד לשלב העריכה שבו למדנו את העקרונות הבסיסיים של עריכת סאונד באולפן ביתי עד להפקת הקטע המוזיקלי הראשון שלהם.

תודה לכל התלמידים שהביאו מעצמם מנגינות ונתנו מקום ליצירתיות שלהם גם במקומות הניסוניים והלא מוכרים

יצירות מאת התלמידים: תמר, עילאי, אליה, עומר, מישל, דניאל, מוריאל, אבישי

ציור לעטיפה: מישל